Onderdelen

Amerikaanse auto-onderdelen koopt u bij World Import Cars

Bij World Import Cars USA Cars & Parts kunt u voordelig Amerikaanse auto-onderdelen kopen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het inkopen van onderdelen als motoronderdelen, body parts, en tuning parts. Wij hebben een uitgebreid netwerk van leveranciers. Als u Amerikaanse auto-onderdelen wil kopen, zijn wij u graag van dienst.

Amerikaanse auto-onderdelen kopen

Het is bij World Import Cars USA Cars & Parts mogelijk om uw bestelling telefonisch of via de e-mail door te geven. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen. Vergeet hierbij niet de vermelding van het chassis nummer. Naar aanleiding van het contact stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Deze offerte is vijf dagen geldig in verband met de wisselkoers.

Wanneer u akkoord gaat met de prijs, plaatsen wij de bestelling bij onze leveranciers en indien zij het artikel op voorraad hebben, wordt uw bestelling binnen vier à vijf werkdagen geleverd. U ontvangt van ons een bestelbevestiging en een traceercode.

Gebruikelijke en zeldzame Amerikaanse auto-onderdelen kopen

World Import Cars USA Cars & Parts heeft goede contacten met leveranciers in Amerika. Wij kunnen u dus uitstekend helpen om de gebruikelijke Amerikaanse auto-onderdelen te kopen waaronder dynamo’s, remschijven/blokken, filters, vloeistoffen, banden, elektrische onderdelen bodywork en nog veel meer. Ook helpen we u graag met het vinden van zeldzame onderdelen.

Wilt u Amerikaanse auto-onderdelen kopen? Bestel nu via de e-mail of bel ons op 0162-714412.

De artikelen worden naar u verzonden via UPS of via een transporteur. U kunt de onderdelen ook bij ons ophalen.

Neem contact op

Locatie

Vuurdoornlaan 13
4902 SE  Oosterhout

Bereikbaar

Maandag t/m vrijdag
10:00 tot 19:00

Maandag t/m vrijdag (alleen mobiel)
19:00 tot 22:00

Zaterdag
10:00 tot 17:00

Stuur Een Bericht