Europese typegoedkeuring:
gemakkelijk en voordelig geregeld

Voor u in Nederland mag rijden met een Amerikaanse auto moet u een Nederlands kentekenbewijs aanvragen. Een belangrijk onderdeel van de aanvraag is de Europese typegoedkeuring.

De auto moet voor de Europese typegoedkeuring aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze dient de auto al te hebben voordat de  Rijks Dienst Wegverkeer  hiervoor de noodzakelijke testen uitvoert. De auto wordt bijvoorbeeld getest op de eisen waaraan een auto in Europa aan moet voldoen.

In onze werkplaats in Oosterhout bereiden wij de auto voor op de Europese typegoedkeuring zodat de auto aan de wettelijke eisen voldoet. Bij het ombouwen van een Amerikaanse auto kunt u denken aan het aanpassen van o.a. de verlichting, en diverse andere eisen waar de auto aan moet voldoen. Het gaat vaak om relatief kleine aanpassingen zoals o.a. knipperlichten en een mistachterlicht.

Naast het ombouwen van de auto zorgen wij dat alle papieren in orde zijn zoals de documenten over het productieproces. Vervolgens brengen wij de auto naar het RDW keuringsstation voor de keuring. Ten slotte zorgen wij voor de verdere afhandeling.

Wilt u een Amerikaanse auto invoeren of heeft u al een auto geïmporteerd? Wij helpen u graag met het verkrijgen van een Europese typekeuring en kenteken. Bel ons voor meer informatie.

Meer informatie?

Neem contact op

Locatie

Vuurdoornlaan 13
4902 SE  Oosterhout

Bereikbaar

Maandag t/m vrijdag
10:00 tot 19:00

Maandag t/m vrijdag (alleen mobiel)
19:00 tot 22:00

Zaterdag
10:00 tot 17:00

Stuur Een Bericht