IMPORTEREN

Heeft u een grote voorliefde voor Amerikaanse auto’s? Dan delen wij een passie! Een Amerikaanse auto importeren is vooral populair onder bedrijven. Denk hierbij aan een dubbel cabine auto of een bijzonder showroommodel. Veel gevraagde auto’s zijn van het merk Dodge, Chrevolet, Ford of Cadallic. World Import Cars USA Cars & Parts helpt u graag met een Amerikaanse auto importeren.

World Import Cars USA Cars & Parts heeft geen showroom: wij concentreren ons puur op het importeren. In Amerika hebben wij eigen inkopers, zodat de prijs voor u zo laag mogelijk blijft. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw auto veilig naar de gewenste locatie wordt vervoerd.

Wanneer u al een auto geïmporteerd heeft, kunnen wij u helpen met de invoer en de bijbehorende keuringen. Hiervoor berekenen wij voor u een zo gunstig mogelijke prijs op maat.

Naast een gunstige prijs streven wij naar transparante communicatie. Tijdens het zoekproces ontvangt u bijvoorbeeld de tussentijdse resultaten inclusief keuringsrapporten en foto’s. U verkrijgt bij de aflevering kopieën van alle facturen zodat u precies weet wat uw auto gekost heeft. Wanneer wij een Amerikaanse auto importeren, leveren wij ten slotte, indien beschikbaar, ook een betrouwbaar CARFAX statusoverzicht.

Wilt u graag een Amerikaanse auto importeren? Neem contact met ons op en bel ons op 0162-714412.

Een Amerikaanse auto invoeren: van a tot z geregeld

Zou u graag een Amerikaanse auto invoeren, maar wilt u niet verstrikt raken in het papierwerk? World Import Cars USA Cars & Parts staat u graag terzijde tijdens de invoerprocedure. Onze service bestaat onder andere uit het zoeken van de gewenste auto, de aankoop, en het transport. Naast deze diensten helpen wij u met uw Amerikaanse auto invoeren.

Werkwijze: Amerikaanse auto invoeren

Als u een auto wil importeren, moet u een kenteken voor dit voertuig aanvragen (dit klopt niet. Invoeren kan altijd alleen voor het rijden op de NL openbare weg heb je een kenteken nodig). Wij kunnen u de zorgen uit handen nemen en de onderstaande stappen voor u ondernemen:

  • Uw auto ombouwen naar Europese richtlijnen
  • Europese type goedkeuring
  • De auto laten keuren door een keuringsstation van de RDW en de auto APK laten keuren
  • Fiscale afhandeling bij de belastingdienst
  • Aangifte doen voor de belasting
  • Afhandeling andere belastingzaken zoals BTW en invoerrechten
  • Kentekenplaten laten maken

Eén van de stappen is het doen van aangifte voor de belasting van personenauto’s en motoren (bpm). De hoogte van de bpm hangt onder andere af van het type auto en milieu aspecten. Zodra de bpm voor een auto betaald is, krijgt de auto een Nederlands kentekenbewijs en kunt u legaal met het voertuig rijden.

Wilt u een Amerikaanse auto invoeren en hulp met de belastingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0162-714412.

Neem contact op

Locatie

Vuurdoornlaan 13
4902 SE  Oosterhout

Bereikbaar

Maandag t/m vrijdag
10:00 tot 19:00

Maandag t/m vrijdag (alleen mobiel)
19:00 tot 22:00

Zaterdag
10:00 tot 17:00

Stuur Een Bericht